Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2021-06-07T08:17:00Z-
dc.date.available2021-06-07T08:17:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14424-
dc.description.abstractDispersion is a common process used in agriculture, pharmaceuticals, chemicals, cosmetics, food and other industries to obtain fine emulsions. The dispersing process takes place with the help of various mechanical devices: homogenizers, emulsifiers, mills, centrifugal pumps, etc.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherOktan Print s.r.ouk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф.;С. 133-134-
dc.subjectdispersionuk
dc.subjecthomogenizersuk
dc.subjectemulsifiersuk
dc.subjectcentrifugal pumpsuk
dc.subjectpesticide emulsionsuk
dc.subjecthomogenizationuk
dc.titleMethod of increasing energy efficiency of emulsion dispersion processuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf119.56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.