Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14412
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Коробова, Я. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-07T07:09:33Z | - |
dc.date.available | 2021-06-07T07:09:33Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14412 | - |
dc.description.abstract | У сфері кондитерського виробництва особливої актуальності набувають нові продукти, збагачені поліфункціональними інгредієнтами з нетрадиційної сировини. Впродовж останніх років науковці працюють над обґрунтуванням можливості використання в кондитерських технологіях нових видів сировинних ресурсів. Це обумовлено не лише високим вмістом в них біологічно активних речовин, але й широкою доступністю та дешевизною. Для практичного впровадження інноваційних технологій або рецептур, необхідне глибоке вивчення технологічних властивостей сировини, це забезпечує вибір найбільш оптимальних способів і режимів їхньої переробки, а також можливість поєднання з іншими інгредієнтами. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УНУС | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні зернопродукти і технології: тези доповідей Всеукраїнської наукової інтернет-конференції (Умань, 19 лютого 2021 р.);С. 40 | - |
dc.subject | інгредієнти | uk |
dc.subject | рецептури | uk |
dc.subject | виробники | uk |
dc.subject | виноградні кісточки | uk |
dc.subject | какао-порошок | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | макроелементи | uk |
dc.title | Використання нетрадиційної сировини в рецептурах кондитерських виробів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.