Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14412
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorКоробова, Я. В.-
dc.date.accessioned2021-06-07T07:09:33Z-
dc.date.available2021-06-07T07:09:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14412-
dc.description.abstractУ сфері кондитерського виробництва особливої актуальності набувають нові продукти, збагачені поліфункціональними інгредієнтами з нетрадиційної сировини. Впродовж останніх років науковці працюють над обґрунтуванням можливості використання в кондитерських технологіях нових видів сировинних ресурсів. Це обумовлено не лише високим вмістом в них біологічно активних речовин, але й широкою доступністю та дешевизною. Для практичного впровадження інноваційних технологій або рецептур, необхідне глибоке вивчення технологічних властивостей сировини, це забезпечує вибір найбільш оптимальних способів і режимів їхньої переробки, а також можливість поєднання з іншими інгредієнтами.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУНУСuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні зернопродукти і технології: тези доповідей Всеукраїнської наукової інтернет-конференції (Умань, 19 лютого 2021 р.);С. 40-
dc.subjectінгредієнтиuk
dc.subjectрецептуриuk
dc.subjectвиробникиuk
dc.subjectвиноградні кісточкиuk
dc.subjectкакао-порошокuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectмакроелементиuk
dc.titleВикористання нетрадиційної сировини в рецептурах кондитерських виробівuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8-40.pdf263.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.