Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗахарченко, М. А.-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.date.accessioned2021-06-07T06:41:16Z-
dc.date.available2021-06-07T06:41:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14403-
dc.description.abstractПроблема збереження якості свіжих плодів шляхом застосування ефективних прийомів первинної обробки та зберігання стоїть на порядку денному багатьох науковців. Практичне впровадження таких технологій дозволить вирішити важливі задачі забезпечення населення плодоовочевою продукцією вітчизняного виробництва, що є ключовою ланкою ланцюга продовольчої безпеки України.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУНУСuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Умань, 7 квітня 2021 р.);С. 35-37-
dc.subjectпродовольча безпека Україниuk
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectантиокислювальні компонентиuk
dc.subjectполіфенолиuk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectіонолuk
dc.subjectлецитинuk
dc.subjectхлорофліптuk
dc.titleВплив теплової обробки біопрепаратами на якість плодів томата за зберіганняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf539.67 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.