Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14397
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorРотань, П.-
dc.date.accessioned2021-06-07T06:22:12Z-
dc.date.available2021-06-07T06:22:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14397-
dc.description.abstractМелітопольщина є перспективним регіоном для розвитку такого сучасного напряму індустрії гостинності, як гастрономічний туризм. Поліетнічність Мелітопольського краю сприяє популяризації місцевої кухні як одного з елементів його туристичної привабливості. Завданням дослідження було виявити головні проблеми і перспективи розвитку закладів громадського харчування, які представляють місцеву кухню для туристів і населення в цілому.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу: збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції;С. 103-105-
dc.subjectчерешніuk
dc.subjectстравиuk
dc.subjectгастрономічний туризмuk
dc.subjectМелітопольuk
dc.titleСтрави з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіонуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf558.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.