Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14397
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Ротань, П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-07T06:22:12Z | - |
dc.date.available | 2021-06-07T06:22:12Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14397 | - |
dc.description.abstract | Мелітопольщина є перспективним регіоном для розвитку такого сучасного напряму індустрії гостинності, як гастрономічний туризм. Поліетнічність Мелітопольського краю сприяє популяризації місцевої кухні як одного з елементів його туристичної привабливості. Завданням дослідження було виявити головні проблеми і перспективи розвитку закладів громадського харчування, які представляють місцеву кухню для туристів і населення в цілому. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу: збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції;С. 103-105 | - |
dc.subject | черешні | uk |
dc.subject | страви | uk |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk |
dc.subject | Мелітополь | uk |
dc.title | Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.