Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1436
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловнаuk
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nonauk
dc.date.accessioned2017-04-24T07:50:34Z-
dc.date.available2017-04-24T07:50:34Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1436-
dc.description.abstractДосліджувався вплив післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни цукрів та кислот у плодах груші під час тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів груші перед закладанням на зберігання антиоксидантними препаратами знижує швидкість окисно-відновних процесів, і тим самим сприяє найбільш ефективному зниженню витрата цукрів впродовж тривалого зберігання. При використанні антиоксидантів внутрішній запас енергетичних субстратів можна зберігати разом якнайдовшеuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЖНАУuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Житомирського національного агроекологічного університету: наук.-теор. журнал;№ 2(1)-
dc.subjectплоди грушіuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.titleДинаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберіганняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1215.pdf149.59 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.