Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1436
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | uk |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | uk |
dc.date.accessioned | 2017-04-24T07:50:34Z | - |
dc.date.available | 2017-04-24T07:50:34Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1436 | - |
dc.description.abstract | Досліджувався вплив післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни цукрів та кислот у плодах груші під час тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів груші перед закладанням на зберігання антиоксидантними препаратами знижує швидкість окисно-відновних процесів, і тим самим сприяє найбільш ефективному зниженню витрата цукрів впродовж тривалого зберігання. При використанні антиоксидантів внутрішній запас енергетичних субстратів можна зберігати разом якнайдовше | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЖНАУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Житомирського національного агроекологічного університету: наук.-теор. журнал;№ 2(1) | - |
dc.subject | плоди груші | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.title | Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.