Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевна-
dc.contributor.authorBaiberova, Svitlanauk
dc.date.accessioned2017-04-24T07:45:21Z-
dc.date.available2017-04-24T07:45:21Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435-
dc.description.abstractДосліджено вплив обробки антиоксидантною композицією ДЕПАА на сумарний вміст поліфенолів і аскорбінової кислоти в плодах яблунь під час зберігання. Встановлено, що обробка плодів яблунь екзогенною антиоксидантною композицією сприяє гальмуванню розпаду ендогенних антиоксидантів плоду, що дозволяє підтримувати природний імунітет яблук та зберегти їх високу біологічну цінність.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМДАУuk
dc.relation.ispartofseriesВісник аграрної науки Причорномор'я: наук.-теор. фах. журнал;Вип. 3(1)-
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectбіологічна цінністьuk
dc.titleЗбереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПААuk
dc.title.alternativeConservation of biological value of apples by DEPAA antioxidant composition treatementuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1214.pdf615.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.