Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Байбєрова, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Байберова, Светлана Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Baiberova, Svitlana | uk |
dc.date.accessioned | 2017-04-24T07:45:21Z | - |
dc.date.available | 2017-04-24T07:45:21Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив обробки антиоксидантною композицією ДЕПАА на сумарний вміст поліфенолів і аскорбінової кислоти в плодах яблунь під час зберігання. Встановлено, що обробка плодів яблунь екзогенною антиоксидантною композицією сприяє гальмуванню розпаду ендогенних антиоксидантів плоду, що дозволяє підтримувати природний імунітет яблук та зберегти їх високу біологічну цінність. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | МДАУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник аграрної науки Причорномор'я: наук.-теор. фах. журнал;Вип. 3(1) | - |
dc.subject | яблука | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.title | Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА | uk |
dc.title.alternative | Conservation of biological value of apples by DEPAA antioxidant composition treatement | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.