Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1434
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловнаuk
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nonauk
dc.date.accessioned2017-04-24T07:40:08Z-
dc.date.available2017-04-24T07:40:08Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПДААuk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1434-
dc.description.abstractДосліджено вплив післязбиральної обробки композиціями природних антиоксидантів на зміни антиокислювального комплексу в плодах груші за тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів антиоксидантними композиціями ґальмує окисновідновні процеси й регулює неферментативні та ферментативні системи антиоксидантного захисту. Водночас зберігається запас тканинних антиоксидантів, що впливає на збереження плодами антиоксидантних властивостей. Екзогенне введення біогенних антиоксидантів фенольного типу сприяє цим процесам, підтримуючи енерґетичний запас клітин.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Полтавської державної аграрної академії: наук.-вироб. журнал;№ 3(70)-
dc.subjectплоди грушіuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectферментиuk
dc.titleЗміна антиокислювального комплексу в плодах грушіuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1213.pdf354.86 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.