Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1434
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | uk |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | uk |
dc.date.accessioned | 2017-04-24T07:40:08Z | - |
dc.date.available | 2017-04-24T07:40:08Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | ПДАА | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1434 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив післязбиральної обробки композиціями природних антиоксидантів на зміни антиокислювального комплексу в плодах груші за тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів антиоксидантними композиціями ґальмує окисновідновні процеси й регулює неферментативні та ферментативні системи антиоксидантного захисту. Водночас зберігається запас тканинних антиоксидантів, що впливає на збереження плодами антиоксидантних властивостей. Екзогенне введення біогенних антиоксидантів фенольного типу сприяє цим процесам, підтримуючи енерґетичний запас клітин. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Полтавської державної аграрної академії: наук.-вироб. журнал;№ 3(70) | - |
dc.subject | плоди груші | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | ферменти | uk |
dc.title | Зміна антиокислювального комплексу в плодах груші | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.