Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1432
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Василівнаuk
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Васильевнаuk
dc.contributor.authorKalytka, Valentynauk
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївнаuk
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевнаuk
dc.contributor.authorBaiberova, Svitlanauk
dc.date.accessioned2017-04-21T11:46:18Z-
dc.date.available2017-04-21T11:46:18Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1432-
dc.description.abstractДля скорочення втрат фенольних речовинплодів яблуні в період зберігання запропоновано використання комплексних антиоксидантних композицій. Застосування такихкомпозицій знижує активність поліфенолоксидази і уповільнює окиснення фенолів.Математично обґрунтовано, що запропоновані антиоксидантні композиції нівелюють вплив багатьох погодних чинників на остаточний вміст фенольних речовин при зберіганні яблукuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУкраинская государственная академия железнодорожного транспортаuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№5(11)-
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.titleВплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблукuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1211.pdf341.37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.