Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1429
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | uk |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | uk |
dc.date.accessioned | 2017-04-21T11:29:55Z | - |
dc.date.available | 2017-04-21T11:29:55Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1429 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив теплової обробки анти- оксидантними композиціями на рівень та важ- кість пошкодження холодом під час зберігання томатів. Інтенсивність пошкодження холодом томатів залежить від погодних умов вегетації. Застосування теплової обробки комплексним анти- оксидантом відсуває появу симптомів переохолод- ження на 3 тижні, скорочує відсоток та важкість холодового пошкодження томатів | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта | uk |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 1, № 6(73) | - |
dc.subject | томати | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.title | Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.