Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1429
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровнаuk
dc.contributor.authorPriss, Olesiauk
dc.date.accessioned2017-04-21T11:29:55Z-
dc.date.available2017-04-21T11:29:55Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1429-
dc.description.abstractДосліджено вплив теплової обробки анти- оксидантними композиціями на рівень та важ- кість пошкодження холодом під час зберігання томатів. Інтенсивність пошкодження холодом томатів залежить від погодних умов вегетації. Застосування теплової обробки комплексним анти- оксидантом відсуває появу симптомів переохолод- ження на 3 тижні, скорочує відсоток та важкість холодового пошкодження томатівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУкраинская государственная академия железнодорожного транспортаuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 1, № 6(73)-
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.titleСкорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантамиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1208.pdf392.65 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.