Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1422
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Василівнаuk
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Васильевнаuk
dc.contributor.authorKalytka, Valentynauk
dc.contributor.authorМалкіна, Віра Михайлівнаuk
dc.contributor.authorМалкина, Вера Михайловна-
dc.contributor.authorMalkina, V.uk
dc.date.accessioned2017-04-21T10:25:43Z-
dc.date.available2017-04-21T10:25:43Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1422-
dc.description.abstractЗапропонована методика визначення узагальненої інтегральної оцінки антиоксидантного статусу плодових овочів на основі методу аналізу ієрархій. Проведено ранжування компонентів антиоксидантної системи захисту тканин плодових овочів. Серед досліджуваних овочів найвищий антиоксидантний статус у плодів перцю, мінімальний у кабачків. Огірки за рахунок потужної системи високомолекулярних антиоксидантів мають вищу інтегральну оцінку, ніж томатиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУкраинская государственная академия железнодорожного транспортаuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;-
dc.subjectінтегральна оцінкаuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectплодові овочіuk
dc.titleІнтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1199.pdf278.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.