Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesiauk
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Василівнаuk
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Васильевнаuk
dc.contributor.authorKalytka, Valentynauk
dc.date.accessioned2017-04-21T08:54:05Z-
dc.date.available2017-04-21T08:54:05Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1421-
dc.description.abstractДля подовження термінів зберігання і підтримання високої якості солодкого перцю нами запропоновано використання теплової обробки розчином комплексного антиоксиданту. Встановлено, що застосування такої обробки дозволяє подовжити тривалість зберігання плодів перцю на 2 тижні. Вихід товарної продукції після зберігання протягом 30 діб сягає 88 % з урахуванням природного убутку масиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУкраинская государственная академия железнодорожного транспортаuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 2, № 12(68)-
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectсолодкий перецьuk
dc.titleВплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцюuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1198.pdf331.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.