Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14180
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зарецька, Дар'я Костянтинівна | - |
dc.contributor.author | Зарецкая, Дарья Константиновна | - |
dc.contributor.author | Zaretska, Daria | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdiuk, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-01T06:22:52Z | - |
dc.date.available | 2021-06-01T06:22:52Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14180 | - |
dc.description.abstract | Стевіозид має ряд переваг порівняно з іншими цукрами. Він стійкий до термообробки, низьких значень рН, спиртів. Стевіозид можна використовувати на багатьох стадіях технологічного процесу виробництва харчової продукції. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 146-148 | - |
dc.subject | стевіозид | uk |
dc.subject | стевія | uk |
dc.subject | хімічний склад стевії | uk |
dc.subject | стевіол | uk |
dc.subject | альтернатива натуральному цукру | uk |
dc.subject | цукрозамінники | uk |
dc.title | Стевія медова – як натуральний замінник цукру | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.