Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗарецька, Дар'я Костянтинівна-
dc.contributor.authorЗарецкая, Дарья Константиновна-
dc.contributor.authorZaretska, Daria-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdiuk, Maryna-
dc.date.accessioned2021-06-01T06:22:52Z-
dc.date.available2021-06-01T06:22:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14180-
dc.description.abstractСтевіозид має ряд переваг порівняно з іншими цукрами. Він стійкий до термообробки, низьких значень рН, спиртів. Стевіозид можна використовувати на багатьох стадіях технологічного процесу виробництва харчової продукції.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesАктуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 146-148-
dc.subjectстевіозидuk
dc.subjectстевіяuk
dc.subjectхімічний склад стевіїuk
dc.subjectстевіолuk
dc.subjectальтернатива натуральному цукруuk
dc.subjectцукрозамінникиuk
dc.titleСтевія медова – як натуральний замінник цукруuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55.pdf221.54 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.