Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorКоробова Я.В.-
dc.date.accessioned2021-06-01T06:08:29Z-
dc.date.available2021-06-01T06:08:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14179-
dc.description.abstractТехнології можна застосовувати як самостійно при холодильному зберіганні, так і в поєднанні з іншими прийомами. Але незважаючи на велику їх кількість, необхідним є пошук і розробка нових, економічно та соціально доцільних способів збереження плодоовочевої продукції. Використання біопрепаратів для обробки плодів перед зберіганням викликає найбільший інтерес завдяки своїй високій ефективності, екологічності, безпечності та дешевизні.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesАктуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 141-143-
dc.subjectплодоовочева продукціяuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectпродукція харчуванняuk
dc.subjectякість плодівuk
dc.subjectспособи зберіганняuk
dc.titleПрогресивні технології зберігання плодоовочевої продукціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf217.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.