Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14149
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorЗахарченко М. А.,-
dc.date.accessioned2021-05-31T07:06:29Z-
dc.date.available2021-05-31T07:06:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14149-
dc.description.abstractПошук та розробка нових або удосконалення відомих технологій зберігання плодів томата необхідні для контролю та збереження товарної якості та біологічної цінності томатів при тривалому зберіганні.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesАктуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 139-141-
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectнераціональне харчуванняuk
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectохолодженняuk
dc.subjectпіслязбиральна термообробка плодівuk
dc.titleЗначення біологічно активних речовин томатів та способи їх збереженняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52.pdf217.82 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.