Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14149
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Захарченко М. А., | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-31T07:06:29Z | - |
dc.date.available | 2021-05-31T07:06:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14149 | - |
dc.description.abstract | Пошук та розробка нових або удосконалення відомих технологій зберігання плодів томата необхідні для контролю та збереження товарної якості та біологічної цінності томатів при тривалому зберіганні. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 139-141 | - |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | нераціональне харчування | uk |
dc.subject | томати | uk |
dc.subject | охолодження | uk |
dc.subject | післязбиральна термообробка плодів | uk |
dc.title | Значення біологічно активних речовин томатів та способи їх збереження | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.