Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14148
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ирина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Bandura, Iryna | - |
dc.contributor.author | Кулик, Аліна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Кулик, Алина Степановна | - |
dc.contributor.author | Kulyk, Alina | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | - |
dc.contributor.author | Haprindashvili, Nona | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-31T06:48:29Z | - |
dc.date.available | 2021-05-31T06:48:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14148 | - |
dc.description.abstract | Сировина з плодових тіл опенька тополиного для виготовлення консервів має певні візуальні та економічні переваги у порівнянні з гливою золотою. Високі коефіцієнти виходу напівфабрикатів та стійке забарвлення відвареної сировини дають змогу рекомендувати цей вид до промислової переробки. Сировину з плодових тіл гливи золотої можливо поєднувати з іншими грибами у маринадах, але більш ефективною переробкою може стати сушіння з метою отримання ароматної грибної муки чи порошку. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 136-139 | - |
dc.subject | ринок грибів | uk |
dc.subject | їстівні гриби | uk |
dc.subject | глива золота Pleurotus citrinopileatus Singer | uk |
dc.subject | опеньок тополевий Cyclocybe aegerita | uk |
dc.subject | виготовлення консервованої продукції | uk |
dc.subject | бланшування | uk |
dc.title | Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевого | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.