Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14126
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мехтієва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-28T10:26:10Z | - |
dc.date.available | 2021-05-28T10:26:10Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14126 | - |
dc.description.abstract | Якість безалкогольних напоїв залежить в основному від сировини, технології виготовлення, особливостями розливу, тарою. Харчову цінність напоям надають цукри (глюкоза, фруктоза, сахароза та ін.), а біологічну – вітаміни, мінеральні речовини, мікроелементи, органічні кислоти, білки, ефірні олії, що стимулюють процеси засвоювання їжі, позитивно впливають на діяльність нервової системи, підвищують захисні сили організму. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, І-66 готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2021 р.);Ч. 1. (С. 174) | - |
dc.subject | безалкогольні напої | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | мінеральні речовини | uk |
dc.subject | мікроелементи | uk |
dc.title | Виробництво безалкогольних напоїв | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.