Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14126
Title: Виробництво безалкогольних напоїв
Authors: Мехтієва, С. М.
Keywords: безалкогольні напої;цукри;вітаміни;мінеральні речовини;мікроелементи
Issue Date: 2021
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, І-66 готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2021 р.);Ч. 1. (С. 174)
Abstract: Якість безалкогольних напоїв залежить в основному від сировини, технології виготовлення, особливостями розливу, тарою. Харчову цінність напоям надають цукри (глюкоза, фруктоза, сахароза та ін.), а біологічну – вітаміни, мінеральні речовини, мікроелементи, органічні кислоти, білки, ефірні олії, що стимулюють процеси засвоювання їжі, позитивно впливають на діяльність нервової системи, підвищують захисні сили організму.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14126
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf133.32 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.