Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13945
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куруоглу, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-24T11:32:01Z | - |
dc.date.available | 2021-05-24T11:32:01Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13945 | - |
dc.description.abstract | У моделі М. Портера враховується велике число факторів, що впливають на конкурентний статус підприємства. Достовірність оцінки конкурентоспроможності за цим методом в значній мірі залежить від кваліфікації експерта і є багато в чому суб'єктивним процесом, тому що інтегральний показник КСП розраховується з використанням оцінок, визначених експертами. До переваг пропонованого методу слід віднести простоту, низький рівень витрат, можливість швидкої оцінки КСП на якісному рівні для формування управлінського рішення про дії структурних підрозділів підприємства. Для наявного прикладу було взято чотири підприємства для порівняння. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: всеукраїнська науково-технічна конференція, збірник тез доповідей;С. 102 | - |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | фінанси | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | кадри | uk |
dc.subject | технології | uk |
dc.subject | маркетинг | uk |
dc.title | Аналіз конкурентоспроможності підприємства за моделлю М. Портера | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Куруоглу 2020 осінь.pdf | 4.79 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Показати базовий опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.