Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13834
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федірко, П. П. | - |
dc.contributor.author | Дуганець, В. І. | - |
dc.contributor.author | Кроль, В. О. | - |
dc.contributor.author | Оленюк, А. М. | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Kiurchеv, Serhii | - |
dc.contributor.author | Кучер, А. І. | - |
dc.contributor.author | Паладійчук, Д. І. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-18T11:20:01Z | - |
dc.date.available | 2021-05-18T11:20:01Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13834 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику наведено основні відомості про будову, фізико- механічні і технологічні властивості матеріалів, викладені питання термічної обробки металів і сплавів, правила виконання основних видів слюсарної обробки металів, види інструменту для кожної слюсарної операції, прийоми їх виконання і методи організації робочого місця. Крім того, наведені основи стандартизації, взаємозамінності і технічних вимірювань. Міститься інформація про полімерні, композиційні і неметалеві матеріали. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | 384 с.; | - |
dc.subject | способи випробування металів | uk |
dc.subject | залізовуглецеві сплави | uk |
dc.subject | кольорові метали та їх сплави | uk |
dc.subject | спечені порошкові матеріали | uk |
dc.subject | слюсарна справа | uk |
dc.title | Матеріалознавство і слюсарна справа: навч. посібник | uk |
dc.type | Book chapter | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
140 посибник распознан.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.