Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13723
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткаченко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Шпилька, М. В. | - |
dc.contributor.author | Шквиря, Наталя Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Шквыря, Наталья Александровна | - |
dc.contributor.author | Shkvyria, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-13T11:11:37Z | - |
dc.date.available | 2021-05-13T11:11:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13723 | - |
dc.description.abstract | Виробництво запропонованих видів сирів з добавками є вигідним для виробників і актуальним для споживачів. Реалізація проекту дозволить досягти наступних позитивних результатів: випуск конкурентоспроможних і якісних сирів; створення нових робочих місць; інноваційне виробництво в сільському господарстві; новий технологічний процес; розвиток виробництва в регіоні; задоволення попиту на даний вид продукції; збільшення податкових надходжень до державного бюджету | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні ринкові підходи достворення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу : за підтримкою проекту«Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему»(NUPASS): ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція: збірник тез (Мелітополь, 14 грудня 2020 р.);С. 24-25 | - |
dc.subject | сир | uk |
dc.subject | натуральна сировина | uk |
dc.subject | собівартість виробництва сирів | uk |
dc.subject | види сирів | uk |
dc.title | Проект з виробництва та реалізації сирів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез Норвегія-Україна 2020-26-27.pdf | 350.99 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.