Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13376
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьмін, К. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-23T09:51:07Z | - |
dc.date.available | 2021-03-23T09:51:07Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13376 | - |
dc.description.abstract | Вибір ефективних способів швидкої реалізації молочної продукції являє собою одну з первинних задач, які постають перед виробниками сільськогосподарської продукції як з точки зору забезпечення обігу коштів, так і з точки зору малого терміну придатності виробів цієї групи товарів. Батьківщиною молокоматів є Швейцарія, в даний час їх чисельність на планеті складає близько 11000 одиниць, з яких понад 7000 знаходяться у Європейських країнах. Молокомат складається з: ємності з харчової нержавіючої сталі, в якій зберігається молоко; пристосування для розмішування, яке не дозволяє молоку розшаровуватися на фракції в ємності; охолоджуючої системи; блоку промивання робочих частин, що стикаються з молоком (промивка ємності здійснюється в автоматичному режимі); блоку розливу; пристрої для внесення платежів з приймачем для грошей; пристрої видачі тари для молока. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (Мелітополь, 01-26 лютого 2021 р);С. 213 | - |
dc.subject | молочна продукція | uk |
dc.subject | молокомати | uk |
dc.subject | реалізація молочної продукції | uk |
dc.subject | сільськогосподарська продукція | uk |
dc.subject | охолоджуюча система | uk |
dc.title | Переваги та недоліки використання молокоматів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.