Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorІщенко, Ольга Анатоліївнаuk
dc.contributor.authorОстровський, М. М.-
dc.date.accessioned2021-03-18T07:09:35Z-
dc.date.available2021-03-18T07:09:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13310-
dc.description.abstractОдин з найбільш поживних харчових продуктів, який містить найбільший відсоток білків, достатню кількість мінеральних речовин та вітамінів, є сир. Під впливом молочнокислих бактерій, ферментів, і в результаті складних біохімічних, мікробіологічних і ферментативних процесів утворюється продукт, який набуває нові, в порівнянні з молоком, дуже цінні смакові і поживні властивості.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року (17 листопада 2020 р.);С. 73-74-
dc.subjectвиготовлення сирівuk
dc.subjectжирність молокаuk
dc.subjectбілокuk
dc.subjectсухий залишокuk
dc.subjectщільністьuk
dc.titleМатематичне моделювання біотрансформації основних компонентів молока при виготовлені сирівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Статья 4 (2).pdf1.4 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.