Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13310
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Іщенко, Ольга Анатоліївна | uk |
dc.contributor.author | Островський, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-18T07:09:35Z | - |
dc.date.available | 2021-03-18T07:09:35Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13310 | - |
dc.description.abstract | Один з найбільш поживних харчових продуктів, який містить найбільший відсоток білків, достатню кількість мінеральних речовин та вітамінів, є сир. Під впливом молочнокислих бактерій, ферментів, і в результаті складних біохімічних, мікробіологічних і ферментативних процесів утворюється продукт, який набуває нові, в порівнянні з молоком, дуже цінні смакові і поживні властивості. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року (17 листопада 2020 р.);С. 73-74 | - |
dc.subject | виготовлення сирів | uk |
dc.subject | жирність молока | uk |
dc.subject | білок | uk |
dc.subject | сухий залишок | uk |
dc.subject | щільність | uk |
dc.title | Математичне моделювання біотрансформації основних компонентів молока при виготовлені сирів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Статья 4 (2).pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.