Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13310
Title: | Математичне моделювання біотрансформації основних компонентів молока при виготовлені сирів |
Authors: | Островський, М. М. |
Scientific director: | Іщенко, Ольга Анатоліївна |
Keywords: | виготовлення сирів;жирність молока;білок;сухий залишок;щільність |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року (17 листопада 2020 р.);С. 73-74 |
Abstract: | Один з найбільш поживних харчових продуктів, який містить найбільший відсоток білків, достатню кількість мінеральних речовин та вітамінів, є сир. Під впливом молочнокислих бактерій, ферментів, і в результаті складних біохімічних, мікробіологічних і ферментативних процесів утворюється продукт, який набуває нові, в порівнянні з молоком, дуже цінні смакові і поживні властивості. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13310 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Статья 4 (2).pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.