Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13310
Title: Математичне моделювання біотрансформації основних компонентів молока при виготовлені сирів
Authors: Островський, М. М.
Scientific director: Іщенко, Ольга Анатоліївна
Keywords: виготовлення сирів;жирність молока;білок;сухий залишок;щільність
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року (17 листопада 2020 р.);С. 73-74
Abstract: Один з найбільш поживних харчових продуктів, який містить найбільший відсоток білків, достатню кількість мінеральних речовин та вітамінів, є сир. Під впливом молочнокислих бактерій, ферментів, і в результаті складних біохімічних, мікробіологічних і ферментативних процесів утворюється продукт, який набуває нові, в порівнянні з молоком, дуже цінні смакові і поживні властивості.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13310
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Статья 4 (2).pdf1.4 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.