Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13193
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2021-03-04T13:16:19Z-
dc.date.available2021-03-04T13:16:19Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13193-
dc.description.abstractUK: Робота направлена на дослідження фазового перетворення води в лід деяких видів плодоовочевої' продукції. В результаті проведених досліджень встановлена температура, до якої необхідно проводити процес заморожування. EN: The work is directed on research ofphase transformation of water in frost of some types of products fruit and vegetable. The as a result conducted researches a temperature at which it is needed to produce the process of freezing are resulted in this article.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesХолодильна техніка і технологія;№5 (115) (С. 36–40)-
dc.subjectперетворення води в лідuk
dc.subjectенергія зв'язкуuk
dc.subjectплодоовочева продукціяuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectнезамерзаюча водаuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjecttransformation of water in frostuk
dc.subjectenergy of communicationuk
dc.subjectproducts fruit and vegetableuk
dc.subjecttemperatureuk
dc.subjectnon-freezing wateruk
dc.subjectfreezinguk
dc.titleВибір температури заморожування рослинної сировини по вимороженій водіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.