Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13193
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T13:16:19Z | - |
dc.date.available | 2021-03-04T13:16:19Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13193 | - |
dc.description.abstract | UK: Робота направлена на дослідження фазового перетворення води в лід деяких видів плодоовочевої' продукції. В результаті проведених досліджень встановлена температура, до якої необхідно проводити процес заморожування. EN: The work is directed on research ofphase transformation of water in frost of some types of products fruit and vegetable. The as a result conducted researches a temperature at which it is needed to produce the process of freezing are resulted in this article. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Холодильна техніка і технологія;№5 (115) (С. 36–40) | - |
dc.subject | перетворення води в лід | uk |
dc.subject | енергія зв'язку | uk |
dc.subject | плодоовочева продукція | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | незамерзаюча вода | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | transformation of water in frost | uk |
dc.subject | energy of communication | uk |
dc.subject | products fruit and vegetable | uk |
dc.subject | temperature | uk |
dc.subject | non-freezing water | uk |
dc.subject | freezing | uk |
dc.title | Вибір температури заморожування рослинної сировини по вимороженій воді | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4. Вибір температури заморожування рослинної сировини по вимороженій воді_распознан.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.