Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13000
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лущик, А. О. | - |
dc.contributor.author | Коноваленко, Анастасія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Коноваленко, Анастасия Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Konovalenko, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-05T12:05:00Z | - |
dc.date.available | 2021-02-05T12:05:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13000 | - |
dc.description.abstract | Реалізація вакуумованих продуктів харчування має ринковий потенціал не тільки на ринку В2С, а й можливий для застосування з метою забезпечення продукцією закладів освіти та виховання, сегменту закладів HoReCa, закладів харчування у туристичній сфері тощо. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 23-24 | - |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | термін зберігання | uk |
dc.subject | вакуумування продуктів | uk |
dc.subject | зберігання продуктів харчування | uk |
dc.subject | технологія вакуумування | uk |
dc.title | Ринкові переваги реалізації вакуумованих продуктів харчування | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-23-24.pdf | 504.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.