Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12999
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корецький, С. А. | - |
dc.contributor.author | Арестенко, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Арестенко, Татьяна Викторовна | - |
dc.contributor.author | Arestenko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-05T11:58:00Z | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-05T11:58:44Z | - |
dc.date.available | 2021-02-05T11:58:00Z | - |
dc.date.available | 2021-02-05T11:58:44Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12999 | - |
dc.description.abstract | Стан організму людини залежить від повітря, способу життя, якості продуктів харчування, а також питної води. Забруднена питна вода згубно впливає на здоров’я людини. Вона є найпростішим хімічним компонентом живої матерії, яка об’єднує усі організми, які населяють нашу планету. Забезпечення населення якісною питною водою, особливо в умовах пандемії COVID-19, проблема дуже актуальна, яка може бути покладена в основу прибуткового бізнесу | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 21-22 | - |
dc.subject | ринок бутильованої води | uk |
dc.subject | питна вода | uk |
dc.subject | бутильована вода | uk |
dc.subject | друкована реклама | uk |
dc.subject | Аgua Star | uk |
dc.title | Основні етапи організації водовозного бізнесу та його ефективність | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Облік і оподаткування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-21-22.pdf | 333.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.