Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12891
Title: | Стан, проблеми та перспективи впровадження дуальних навчальних програм підготовки здобувачів вищої освіти агроінженерних спеціальностей |
Authors: | Довжик, М. Я. Зубко, В. М. Кувачов, Володимир Петрович Кувачев, Владимир Петрович Kuvachov, Volodymyr Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchеv, Serhii Пастухов, В. І. Пастушенко, С. І. |
Keywords: | агроінженер;дуальні навчальні програми;агроінженерні спеціальності;агропідприємство;виробництво |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Науково-методичний центр ВФПО |
Series/Report no.: | Дуальна форма здобуття освіти: успіхи та проблеми першого року запровадження пілотного проєкту у закладах фахової передвищої освіти України: збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 22 жовтня 2020 р.);(С. 21-24) |
Abstract: | Агроінженер − одна з найбільш затребуваних на ринку праці спеціальностей, фахівців якої потребує значна частина діючих агропідприємств. На відміну від здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти, практична підготовки здобувачів вищої освіти денної форми навчання має забезпечувати одержання ними не робітничого фаху з одного (вузькоспеціалізованого) напряму, якій «відточується» протягом всього навчання, а поглиблені фахові знання з інженерії у рослинництві, тваринництві, первинній обробці та зберіганні сільськогосподарської продукції,. Це забезпечує формування саме інженерних компетенцій, знання та розуміння технологій і механізованих технологічних процесів, створює платформу для прийняття ефективних інженерних рішень. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12891 |
Appears in Collections: | кафедра Машиновикористання в землеробстві |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-konferencziya-22-10-2020-22-25.pdf | 160.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.