Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12755
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шквиря, Наталя Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Шквыря, Наталья Александровна | - |
dc.contributor.author | Shkvyria, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-28T08:28:14Z | - |
dc.date.available | 2020-12-28T08:28:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12755 | - |
dc.description.abstract | Розробка нових видів сирів, конкурентоспроможних на внутрішньому і зовнішніх ринках, не може бути ефективною без володіння повним обсягом інформації про пріоритети споживачів при виборі продукту. Під час розробки продуктів дуже важливо розуміти основи споживчої поведінки і харчових переваг, а також конкретні відносини «продукт – споживач». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Маркетинг ХХІ століття: виклики змін: зб. матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ (8-10 жовтня 2020р.);(С. 140-141) | - |
dc.subject | ринок сиру | uk |
dc.subject | поведінка споживачів | uk |
dc.subject | продукт – споживач | uk |
dc.subject | маркетингові дослідженя | uk |
dc.title | Дослідження факторів споживацької поведінки на ринку сиру | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.