Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorСтепаненко, Дмитро Сергійович-
dc.contributor.authorСтепаненко, Дмитрий Сергеевич-
dc.contributor.authorStepanenko, Dmitro-
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевнаuk
dc.contributor.authorBaiberova, Svitlanauk
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівнаuk
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловнаuk
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nonauk
dc.date.accessioned2017-03-02T13:35:16Z-
dc.date.available2017-03-02T13:35:16Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1266-
dc.language.isoukuk
dc.publisherПолтав. гос. аграр. академияuk
dc.relation.ispartofseriesТехнологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 4, № 4-
dc.subjectплодиuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectспосіб обробкиuk
dc.titleДослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодівuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1869.pdf334.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.