Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12486
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Николаевна | - |
dc.contributor.author | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Александровна | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-01T12:10:15Z | - |
dc.date.available | 2020-12-01T12:10:15Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12486 | - |
dc.description.abstract | Правильно побудована система управління якістю може зменшити вплив цих причин до мінімального, прийнятного рівня, незалежно від того, у якій країні та в якому соціальному кліматі функціонує підприємство. Впровадження системи управління якістю підтверджується сертифікатом, який є престижним доказом високої конкурентоспроможності підприємства. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 242-243 | - |
dc.subject | інфраструктура туризму | uk |
dc.subject | надання послуг | uk |
dc.subject | системи управління якістю | uk |
dc.subject | готельна сфера | uk |
dc.title | Якість готельно–ресторанних послуг | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.