Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12484
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyrylo | - |
dc.contributor.author | Самохвал, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-01T11:57:34Z | - |
dc.date.available | 2020-12-01T11:57:34Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12484 | - |
dc.description.abstract | Паливні брикети є універсальним засобом опалення промислових об'єктів та об'єктів соціального призначення. Вони знайшли великий попит як паливо для котлів для опалення виробничих об'єктів за різною площею, об'єктів соціально-побутового призначення (адміністративних будівель, шкіл, лікарень), для побутових потреб населення. Вже давно минув той час, коли для опалення печі можна було використовувати тільки дрова. Сьогодні з’явилася гідна їм альтернатива у вигляді паливних брикетів. Використання інноваційної технології брикетування та грануляції, дозволяє отримати конкурентоспроможне паливо для котлів з високими показниками тепловіддачі й по нормах екології | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 182-184 | - |
dc.subject | брикетування | uk |
dc.subject | паливні брикети | uk |
dc.subject | тепловіддача | uk |
dc.subject | види брикетувального обладнання | uk |
dc.title | Характеристики використання брикетування в переробній промисловості | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.