Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12474
Title: | Використання в'яжучих речовин при виробництві гранульованих овочів |
Authors: | Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | гранулювання відходів;овочеві гранули;бентоніти;гранулювання корму |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 161-163 |
Abstract: | Завдяки власному біохімічному складу і великий надземній біомасі бентоніт і топінамбур є важливим і перспективним видом кормової і допоміжної сировини України. Запаси в країні досить великі; вони стають однією з найпопулярніших сировинних культур, так як можуть, застосовуватися як в народній медицині, так і як компонент виробництва кормів для тварин і птахів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12474 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.