Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12453
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ромашко, А. Є. | - |
dc.contributor.author | Руснак, Р. А. | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-27T07:29:38Z | - |
dc.date.available | 2020-11-27T07:29:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12453 | - |
dc.description.abstract | Перевага інноваційних способів над класичною технологією картопляних чіпсів, а саме: мікрохвильовою енергією, інфрачервоними променями, полягає в тому, що дозволяє отримати продукт з мінімальним вмістом канцерогенних речовин, а саме – акриламіду | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 133-135 | - |
dc.subject | картопля | uk |
dc.subject | картопляні чіпси | uk |
dc.subject | фритюрний жир | uk |
dc.subject | акриламід | uk |
dc.title | Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.