Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12453
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомашко, А. Є.-
dc.contributor.authorРуснак, Р. А.-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.date.accessioned2020-11-27T07:29:38Z-
dc.date.available2020-11-27T07:29:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12453-
dc.description.abstractПеревага інноваційних способів над класичною технологією картопляних чіпсів, а саме: мікрохвильовою енергією, інфрачервоними променями, полягає в тому, що дозволяє отримати продукт з мінімальним вмістом канцерогенних речовин, а саме – акриламідуuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 133-135-
dc.subjectкартопляuk
dc.subjectкартопляні чіпсиuk
dc.subjectфритюрний жирuk
dc.subjectакриламідuk
dc.titleІнноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf286.91 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.