Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12451
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДорошенко, Є. В.-
dc.contributor.authorЛапенко, М. П.-
dc.contributor.authorЛеснік, К. В.-
dc.contributor.authorФіліпчук, В. П.-
dc.contributor.authorЯроцька, К. Ю.-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.date.accessioned2020-11-27T07:04:22Z-
dc.date.available2020-11-27T07:04:22Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12451-
dc.description.abstractСвіжі плоди і овочі в процесі зберігання зазнають різні мікробіологічні, біохімічні та ферментативні зміни, які призводять до зниження їх рівня якості. Одним із засобів пригнічення зростання мікроорганізмів і ферментативної активності є видалення вологи шляхом природної або штучної сушки.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 128-130-
dc.subjectсонячно-повітряне сушінняuk
dc.subjectсушіння овочівuk
dc.subjectсушіння інфрачервоним випромінюваннямuk
dc.subjectІЧ-обробкаuk
dc.subjectорганолептичні показники якостіuk
dc.titleВплив попередньої обробки яблук ІЧ-променями на якість готової продукції і тривалість сушінняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf289.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.