Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12451
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дорошенко, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Лапенко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Леснік, К. В. | - |
dc.contributor.author | Філіпчук, В. П. | - |
dc.contributor.author | Яроцька, К. Ю. | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-27T07:04:22Z | - |
dc.date.available | 2020-11-27T07:04:22Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12451 | - |
dc.description.abstract | Свіжі плоди і овочі в процесі зберігання зазнають різні мікробіологічні, біохімічні та ферментативні зміни, які призводять до зниження їх рівня якості. Одним із засобів пригнічення зростання мікроорганізмів і ферментативної активності є видалення вологи шляхом природної або штучної сушки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 128-130 | - |
dc.subject | сонячно-повітряне сушіння | uk |
dc.subject | сушіння овочів | uk |
dc.subject | сушіння інфрачервоним випромінюванням | uk |
dc.subject | ІЧ-обробка | uk |
dc.subject | органолептичні показники якості | uk |
dc.title | Вплив попередньої обробки яблук ІЧ-променями на якість готової продукції і тривалість сушіння | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.