Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12448
Назва: | An innovative approach for storing berries in the modern |
Автори: | Kiurchev, Serhii Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Glowacki, S. Verkholantseva, Valentyna Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна |
Ключові слова: | storage of raw materials;storage period;freezing;the pressure |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 62-64 |
Короткий огляд (реферат): | Freezing is one of the most promising methods of canning. In frozen products better than in canned in any other way, the main components that determine the nutritional value are preserved. According to organoleptic indicators - taste, aroma, color, appearance of frozen products are little different from fresh. The most effective is the use of canning by freezing for processing fruits and vegetables. The most effective fast freezing at a temperature of (- 30 °C) and below. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12448 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10.pdf | 494.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.