Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12446
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Александрович | - |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Колодій, Олександр Сергійович | - |
dc.contributor.author | Колодий, Александр Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Kolodii, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-26T13:26:17Z | - |
dc.date.available | 2020-11-26T13:26:17Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12446 | - |
dc.description.abstract | Аналіз отриманих даних свідчить, що досягти зниження потужності, що досягається при збільшенні коефіцієнту витрат, фізичним змістом якого є врахування втрат швидкості та тиску в залежності від шорсткості поверхні та довжини каналу можливо за рахунок зменшення останнього параметра. Отримані результати можуть бути використані при обчисленні потужності та питомих енерговитрат промислових зразків СЩГРВ та СГЗРФ. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 53-55 | - |
dc.subject | переробка молочної продукції | uk |
dc.subject | молочна продукція | uk |
dc.subject | диспергування молочного жиру | uk |
dc.subject | жирові кульки | uk |
dc.subject | струминний гомогенізатор молока | uk |
dc.title | Експериментальне визначення коефіціенту витрат струминних диспергаторів жирової фази молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.