Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12440
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Boiko, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-26T12:04:26Z | - |
dc.date.available | 2020-11-26T12:04:26Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12440 | - |
dc.description.abstract | Процес пастеризації харчових продуктів за допомогою надвисокого тиску – це натуральна екологічно чиста технологія. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 32-34 | - |
dc.subject | натуральні харчові продукти | uk |
dc.subject | технологія нетермічної пастеризації | uk |
dc.subject | якість обробки продуктів | uk |
dc.subject | гідростатичний тиск | uk |
dc.subject | тара | uk |
dc.title | Обробка харчових продуктів методом надвисокого тиску | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.