Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12440
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorBoiko, Valentyn-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2020-11-26T12:04:26Z-
dc.date.available2020-11-26T12:04:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12440-
dc.description.abstractПроцес пастеризації харчових продуктів за допомогою надвисокого тиску – це натуральна екологічно чиста технологія.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 32-34-
dc.subjectнатуральні харчові продуктиuk
dc.subjectтехнологія нетермічної пастеризаціїuk
dc.subjectякість обробки продуктівuk
dc.subjectгідростатичний тискuk
dc.subjectтараuk
dc.titleОбробка харчових продуктів методом надвисокого тискуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf285.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.