Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12334
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.contributor.author | Червоткина, Александра Александровна | - |
dc.contributor.author | Червоткіна, Олександра Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Chervotkina, Oleksandra | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-20T08:16:00Z | - |
dc.date.available | 2020-11-20T08:16:00Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12334 | - |
dc.description.abstract | Стверджується, що в Україні недостатньо повно використовуються вторинні сировинні ресурси плодоовочевої галузі промисловості; перспективним і актуальним напрямом є переробка вторинної сировини сокового виробництва (вичавки, пюре-відходи), яка не втратила харчової цінності. Представлено результати дослідження умов, за яких можна формувати гранули, встановлювати параметри та основні показ-ники технологічних операцій, створювати досконалі технічні засоби. | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету : науково-теоретичний, науково-практичний журнал;№ 1 (С. 83-860 | - |
dc.subject | гранулювання | uk |
dc.subject | матриця | uk |
dc.subject | гранулятор | uk |
dc.subject | відходи сокового виробництва | uk |
dc.subject | зубчастий валець | uk |
dc.subject | канал пресування | uk |
dc.subject | фільєри матриці | uk |
dc.subject | стиснення матеріалу | uk |
dc.title | Обоснование производительности и конструктивных параметров пресс-гранулятора | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.