Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12257
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Velichko, I. | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Данченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Николаевна | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Bayberova, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Байбєрова, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Байберова, Светлана Сергеевна | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:47:14Z | - |
dc.date.available | 2020-11-13T09:47:14Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12257 | - |
dc.description.abstract | Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем щодобових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3 (С. 44-49) | - |
dc.subject | обробка плодів антиоксидантною композицією | uk |
dc.subject | подовження терміну зберігання | uk |
dc.subject | щодобові втрати при зберіганні | uk |
dc.title | Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage | uk |
dc.title.alternative | Обоснование выбора оптимальных концентраций действующих веществ антиоксидантной композиции для обработки плодов перед хранением | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.