Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12257
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorVelichko, I.-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorBayberova, Svitlana-
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевна-
dc.date.accessioned2020-11-13T09:47:14Z-
dc.date.available2020-11-13T09:47:14Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12257-
dc.description.abstractРозроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем щодобових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %.uk
dc.language.isoenuk
dc.relation.ispartofseriesТехнологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3 (С. 44-49)-
dc.subjectобробка плодів антиоксидантною композицієюuk
dc.subjectподовження терміну зберіганняuk
dc.subjectщодобові втрати при зберіганніuk
dc.titleSubstantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storageuk
dc.title.alternativeОбоснование выбора оптимальных концентраций действующих веществ антиоксидантной композиции для обработки плодов перед хранениемuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2108.pdf893.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.