Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12229
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Григоренко, Олена Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Елена Витальевна | - |
dc.contributor.author | Hryhorenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-11T08:42:41Z | - |
dc.date.available | 2020-11-11T08:42:41Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12229 | - |
dc.description.abstract | Використання упаковки типу “bag-in-box” для натуральних соків можливе лише за умови гарячого розливу за температури не нижче 95 °С або налагодження асептичного консервування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Scientific Research Priorities - 2017: theoretical and practical value: Proceedings of International Scientific Conference (Nowy Saez, Poland, 22 -23 of June 2017);С. 66-67 | - |
dc.subject | консервування | uk |
dc.subject | натуральні соки | uk |
dc.subject | скляна упаковка | uk |
dc.subject | bag-in-box | uk |
dc.title | Обґрунтування напрямів удосконалення технології виробництва натурального соку прямого віджиму | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
21_распознан.pdf | 3.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.