Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorHryhorenko, Olena-
dc.date.accessioned2020-11-11T08:42:41Z-
dc.date.available2020-11-11T08:42:41Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12229-
dc.description.abstractВикористання упаковки типу “bag-in-box” для натуральних соків можливе лише за умови гарячого розливу за температури не нижче 95 °С або налагодження асептичного консервування.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesScientific Research Priorities - 2017: theoretical and practical value: Proceedings of International Scientific Conference (Nowy Saez, Poland, 22 -23 of June 2017);С. 66-67-
dc.subjectконсервуванняuk
dc.subjectнатуральні сокиuk
dc.subjectскляна упаковкаuk
dc.subjectbag-in-boxuk
dc.titleОбґрунтування напрямів удосконалення технології виробництва натурального соку прямого віджимуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21_распознан.pdf3.7 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.