Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12190
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМодонкаєва, Г. Є.-
dc.contributor.authorІванченко, В. Й.-
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorНryhorenko, Olena-
dc.date.accessioned2020-10-29T12:54:27Z-
dc.date.available2020-10-29T12:54:27Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12190-
dc.description.abstractСпосіб приготування сливово-ягідного десерту замороженого, який передбачає відбір і підготовку сировини, фасування її в тару і заливання цукровим сиропом, закупорювання, заморожування і зберігання в морозильній камері, який відрізняється тим, що відбирають ягоди з підвищеним вмістом аскорбінової кислоти, заморожені в період їх масового збору, фасують в стаканчики із термоформованого пластика згідно з наведеним співвідношенням компонентів, мас.%: слива 45-55 чорна смородина 25-35 малина 15-25, і заливають сиропом із концентрацією цукру не більше 20%uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавний департамент інтелектуальної власностіuk
dc.subjectспосіб переробки і тривалого зберігання слабколежкої соковитої рослинної продукціїuk
dc.subjectприготування десертівuk
dc.titleОпис до деклараційного патенту на корисну модель № 3321 "Спосіб приготування сливово-ягідного десерту замороженого"uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
getdocument.pdf60.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.