Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12174
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Александрович | - |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Фурдак, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-27T09:14:08Z | - |
dc.date.available | 2020-10-27T09:14:08Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12174 | - |
dc.description.abstract | Забезпечення високої якості та відповідності молочних продуктів технологічно обумовленим вимогам є запорукою підвищення конкурентоздатності та попиту на продукцію. Нормативні вимоги регламентують рекомендований середній діаметр жирових кульок після диспергування на рівні 0,8–1,2 мкм [1]. Такі розміри часток дисперсної фази являють достатні показники якості для ефективного засвоєння організмом людини поживних речовин молочного жиру [2]. Однак поруч з виготовленням продукту, який має заданий ступінь дисперсності важливою задачею диспергування є забезпечення рівномірного розподілу жирових кульок в об’ємі плазми молока. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.);(С. 91 - 93) | - |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | якість продукту | uk |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | диспергування | uk |
dc.title | Забезпечення якості продукту при гомогенізації в пульсаційному диспергаторі молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.