Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorКузьмін, К. С.-
dc.date.accessioned2020-10-27T07:12:52Z-
dc.date.available2020-10-27T07:12:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12169-
dc.description.abstractЗниження енерговитрат до технологічно заданої величини середнього діаметра жирових кульок (0,8–1,2 мкм) можливо досягти шляхом використання конструкцій струминного типу [1]. Їх принцип дії заснований на створенні максимальної різниці між швидкостями дисперсійної та дисперсної фаз [1, 2]. Одним з можливих шляхів досягнення такого ефекту є використання подачі одного з компонентів до швидкісного потоку іншого. Іноземні науковці стверджують, що перспективним напрямком підвищення енергоефективності процесу диспергування є удосконалення параметрів міні міксерів Т-подібної, П-подібної, ромбічної форми.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.);(С. 70 - 72)-
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectвершкиuk
dc.subjectжирові кулькиuk
dc.subjectпроцес диспергуванняuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.titleОптимальні параметри струминно-щілинного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершківuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf272.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.