Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12169
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Александрович | - |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Кузьмін, К. С. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-27T07:12:52Z | - |
dc.date.available | 2020-10-27T07:12:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12169 | - |
dc.description.abstract | Зниження енерговитрат до технологічно заданої величини середнього діаметра жирових кульок (0,8–1,2 мкм) можливо досягти шляхом використання конструкцій струминного типу [1]. Їх принцип дії заснований на створенні максимальної різниці між швидкостями дисперсійної та дисперсної фаз [1, 2]. Одним з можливих шляхів досягнення такого ефекту є використання подачі одного з компонентів до швидкісного потоку іншого. Іноземні науковці стверджують, що перспективним напрямком підвищення енергоефективності процесу диспергування є удосконалення параметрів міні міксерів Т-подібної, П-подібної, ромбічної форми. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.);(С. 70 - 72) | - |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | вершки | uk |
dc.subject | жирові кульки | uk |
dc.subject | процес диспергування | uk |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.title | Оптимальні параметри струминно-щілинного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.