Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1191
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петрович-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петровичuk
dc.contributor.authorYanakov, Valeriiuk
dc.date.accessioned2017-02-14T09:45:23Z-
dc.date.available2017-02-14T09:45:23Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1191-
dc.language.isoruuk
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці ОНАХТ;Вип. 39, т. 2-
dc.subjectэнергоэффективностьuk
dc.subjectхлебuk
dc.subjectкачествоuk
dc.titleЭнергоэффективность процессов тестоприготовленияuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1728.pdf597.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.