Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1183
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.contributor.authorХаритонова, Ганна Іванівна-
dc.contributor.authorХаритонова, Анна Ивановнаuk
dc.contributor.authorKharytonova, Hannauk
dc.date.accessioned2017-02-13T14:00:28Z-
dc.date.available2017-02-13T14:00:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1183-
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТехніка, енергетика, транспорт АПК : всеукр. наук.-техн. журн.;№ 1-
dc.subjectсолодuk
dc.subjectстимуляціяuk
dc.subjectіонізаційні процесиuk
dc.titleРозробка технологій прискореного дозрівання солодуuk
dc.title.alternativeDevelopment of technology for the accelerated maturing maltuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1725.pdf306.02 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.