Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorКоляденко, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorКоляденко, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorKoliadenko, Viktoriia-
dc.date.accessioned2020-08-17T11:15:29Z-
dc.date.available2020-08-17T11:15:29Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11759-
dc.description.abstractRU: Рассматривается проблема хранения растителной продукции, богатой биологически активными веществами, с целью сохранения ее исходных качеств методом замораживания. EN: The article considers the problem o f storage of vegetable products, rich in biologically active substances with the aim of preserving their original quality by freezing.uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherОЛДІ-ПЛЮСuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 4 (С. 230-238)-
dc.subjectвитами Сuk
dc.subjectхранениеuk
dc.subjectперец сладкийuk
dc.subjectпотериuk
dc.subjectзамораживаниеuk
dc.subjectдефростацияuk
dc.subjectvitamin Cuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjectsweet pepperuk
dc.subjectlossesuk
dc.subjectfreezinguk
dc.subjectdefrostationuk
dc.titleДинамика витамина С в перце сладком при низкотемпературном хранении и дефростацииuk
dc.title.alternativeDynamics of vitamin c in sweet pepper in low temperature storage and defrostationuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.