Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11735
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВолкова, І. Д.-
dc.contributor.authorГулевський, Вадим Борисович-
dc.contributor.authorГулевский, Вадим Борисович-
dc.contributor.authorHulevskyi, Vadym-
dc.date.accessioned2020-08-13T08:45:51Z-
dc.date.available2020-08-13T08:45:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11735-
dc.description.abstractМолочні продукти є важливими продуктами харчування. Виробництво високоякісних молочних продуктів і забезпечення збереження молочних товарів вимагає певних знань в області технології виробництва і переробки молока, ідентифікації, видів і способів упаковки, маркування, транспортування і зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 08- 26 червня 2020 р;(С. 75-77)-
dc.subjectсироробна промисловістьuk
dc.subjectпереробка молокаuk
dc.subjectвиробництво твердих сирівuk
dc.titleПроблеми і перспективи розвитку сироробної промисловостіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.