Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Marynauk
dc.date.accessioned2017-02-09T08:20:08Z-
dc.date.available2017-02-09T08:20:08Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1172-
dc.language.isoukuk
dc.publisherЛьвівська комерційна академіяuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Львівської комерційної академії : зб. наук. праць;Вип. 14-
dc.subjectтоварністьuk
dc.subjectмасаuk
dc.subjectформаuk
dc.subjectплодиuk
dc.titleПрогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторівuk
dc.title.alternativePrediction of the pear fruits quality technical indicators depending on stress abiotic factorsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1706.pdf714.78 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.