Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorГерасько, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorГерасько, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorHerasko, Tetiana-
dc.contributor.authorДолгова, С. В.-
dc.date.accessioned2020-08-12T08:39:06Z-
dc.date.available2020-08-12T08:39:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11726-
dc.description.abstractUK: Проведено аналіз біохімічного складу свіжих плодів черешні сортів раннього, середнього та пізнього строків достигання за показниками: сума цукрів, уміст сухих розчинних речовин, сума БАР. У заморо-жених сортозразках 3-х строків достигання визначено параметр – величина втрати соку. RU: Проведен анализ биохимического состава свежих плодов черешни сортов раннего, среднего и позднего сроков созревания по показателям: сумма сахаров, содержание сухих растворимых веществ, сумма БАВ. В замороженных сортообразцах 3-х сроков созревания определен параметр – величина потери сока. EN: The biochemical composition of fresh fruits of sweet cherry varieties of early, medium and late ripening periods are analyzed by using the indicators: total sugars, the content of dry soluble substances, the amount of BAS. It was defined the parameter, the value of the juice loss in the frozen varieties samples of 3 ripening periods.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХерсон: Вид. дім "Гельветика"uk
dc.relation.ispartofseriesТаврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки;Вип. 105 (С. 160-165)-
dc.subjectплоди черешніuk
dc.subjectстрок достиганняuk
dc.subjectбіохімічний складuk
dc.subjectзаморожені сортозразкиuk
dc.subjectдефростаціяuk
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk
dc.subjectплоды черешниuk
dc.subjectсрок созреванияuk
dc.subjectбиохимический составuk
dc.subjectзамороженные сортообразцыuk
dc.subjectдефростацияuk
dc.subjectбиологически активные веществаuk
dc.subjectsweet cherry fruitsuk
dc.subjectripening perioduk
dc.subjectbiochemical compositionuk
dc.subjectfrozen varieties samplesuk
dc.subjectdefrostinguk
dc.subjectbiologically active substancesuk
dc.titleАналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу Україниuk
dc.title.alternativeАнализ биохимического состава свежих и свежезамороженных плодов черешни трех сроков созревания, выращенных в условиях южной степной зоны Украиныuk
dc.title.alternativeThe analysis of the biochemical composition of fresh and fresh frozen sweet cherry fruits of the three ripening periods grown in the conditions of the Southern Steppe of Ukraineuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.2.pdf482.37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.