Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11726
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Ірина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Иванова, Ирина Евгеньевна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Iryna | - |
dc.contributor.author | Герасько, Тетяна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Герасько, Татьяна Владимировна | - |
dc.contributor.author | Herasko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Долгова, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-12T08:39:06Z | - |
dc.date.available | 2020-08-12T08:39:06Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11726 | - |
dc.description.abstract | UK: Проведено аналіз біохімічного складу свіжих плодів черешні сортів раннього, середнього та пізнього строків достигання за показниками: сума цукрів, уміст сухих розчинних речовин, сума БАР. У заморо-жених сортозразках 3-х строків достигання визначено параметр – величина втрати соку. RU: Проведен анализ биохимического состава свежих плодов черешни сортов раннего, среднего и позднего сроков созревания по показателям: сумма сахаров, содержание сухих растворимых веществ, сумма БАВ. В замороженных сортообразцах 3-х сроков созревания определен параметр – величина потери сока. EN: The biochemical composition of fresh fruits of sweet cherry varieties of early, medium and late ripening periods are analyzed by using the indicators: total sugars, the content of dry soluble substances, the amount of BAS. It was defined the parameter, the value of the juice loss in the frozen varieties samples of 3 ripening periods. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Херсон: Вид. дім "Гельветика" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки;Вип. 105 (С. 160-165) | - |
dc.subject | плоди черешні | uk |
dc.subject | строк достигання | uk |
dc.subject | біохімічний склад | uk |
dc.subject | заморожені сортозразки | uk |
dc.subject | дефростація | uk |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk |
dc.subject | плоды черешни | uk |
dc.subject | срок созревания | uk |
dc.subject | биохимический состав | uk |
dc.subject | замороженные сортообразцы | uk |
dc.subject | дефростация | uk |
dc.subject | биологически активные вещества | uk |
dc.subject | sweet cherry fruits | uk |
dc.subject | ripening period | uk |
dc.subject | biochemical composition | uk |
dc.subject | frozen varieties samples | uk |
dc.subject | defrosting | uk |
dc.subject | biologically active substances | uk |
dc.title | Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України | uk |
dc.title.alternative | Анализ биохимического состава свежих и свежезамороженных плодов черешни трех сроков созревания, выращенных в условиях южной степной зоны Украины | uk |
dc.title.alternative | The analysis of the biochemical composition of fresh and fresh frozen sweet cherry fruits of the three ripening periods grown in the conditions of the Southern Steppe of Ukraine | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.