Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровнаuk
dc.contributor.authorZahorko, Nadiiauk
dc.date.accessioned2017-02-07T10:31:12Z-
dc.date.available2017-02-07T10:31:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.relation.ispartofseriesВісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 12-
dc.subjectперецьuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.titleВплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцюuk
dc.title.alternativeEffect of heat treatment with biologically active substances on the functioning of low-molecular antioxidant system during the storage of sweet bell pepper fruitsuk
dc.typeWorking Paperuk
local.identifier.doi10.20998/2413-4295.2016.12.25-
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1710.pdf351.04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.